Noordzandstraat 89 8000 Brugge | 050 33 60 51 | info@parfumeriecentrale-brugge.be

Wie zijn wij

Bij Parfumerie Centrale Brugge word je bijgestaan door een hecht team met jaren ervaring en vakkennis. Als geen ander kennen we de noden en wensen van professionals in de kapper- en schoonheidssector. We selecteren dan ook onze producten met de grootste zorg. Zo gaan we steeds voor kwaliteitsvolle artikelen, zodat je als kapper, nagelstylist of schoonheidsspecialiste met het beste materiaal je vak kan uitvoeren.

We staan steeds voor je klaar met professioneel en praktisch advies over alle aspecten van onze artikelen en garanderen een vlotte bediening, zowel in onze winkel als bij je bestelling via telefoon of mail.  Wenst u een bezoek van onze vertegenwoordiger op de baan, aarzel niet ons te contacteren.  De leveringen worden ook wekelijks aan huis geleverd.

Omdat we er van overtuigd zijn dat op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends in de kapperswereld belangrijk is, organiseren we in Parfumerie Centrale op regelmatige tijdstippen demo’s en workshops voor professionals. Deze opleidingen worden gegeven door gespecialiseerde en ervaren vakmensen.

Interesse in een demo of workshop? Bekijk ons programma en schrijf je snel in!